Jammerjoh

Website voor mensen die niet klagen

Pineut

Sigrid Kaag zit, volledig ‘gevaccineerd’, thuis met ‘Covid’.

 

Daardoor kon ze de beëdiging niet bijwonen, en had ze tijd over om aangifte te doen tegen iemand die haar adres ‘on line’ had gezet, nadat de media eerder al filmpjes toonden die een ‘man met een fakkel’ lieten zien die aanbelde bij het markante, en goed herkenbare huis van Sigrid. Zoals u weet ben ik geen pleitbezorger van ‘intimiderende’ acties, of acties die door fijngevoelige types als ‘intimiderend’ kunnen worden opgevat. Voor je het weet sta je stil op de ‘A-2’. We leven in een angstaanjagend landje, met veel paranoïde lieden, en mensen die ‘ook bedreigd’ willen worden, omdat ze er anders niet bijhoren. 

 

Het hele land dicht, en iedereen ‘gevaccineerd’ en ‘geboosterd’, maar het aantal ‘positieve tests’ slaat dag in, dag uit, alle records. Evenals het aantal ‘ziekenhuisopnames’, maar dan in tegenovergestelde richting, met minder mensen op de ‘IC’ dan sinds begin november, ver voor de ‘lockdowns’ ingingen. Er sterven steeds minder mensen métCovid’, en niemand weet hoeveel mensen er nog uniek aanCovid’ overlijden, zonder ‘comorbiditeit’, of hoeveel mensen met ‘Covid’ besmet raakten na opname in het ziekenhuis, waar besmet personeel, anders dan Sigrid, gewoon doorwerkt. Maar de ‘oversterfte’ blijft desondanks hoog. 

 

Sceptici blijven hameren op ‘bijwerkingen’ als oorzaak van de ‘oversterfte’, met de ‘vaccins’ als de veroorzaker van hart-en vaatziekten, alsmede een haperende weerstand die door de ‘hulp’ van ‘vaccins’ juist ‘lui’ wordt, wat ook andere infectieziekten juist méér kans geeft, inplaats van minder. Pro-vaccinatie-troepen verzinnen andere mogelijke oorzaken. En daar ergens tussenin bevinden zich nog de mensen die de ‘Lockdowns’ aanwijzen als hoofdschuldige.

 

De gemiddelde burger zal het ‘worst’ zijn. Die begrijpt inmiddels dat het verhaal van ‘doe het voor opa en oma’ flauwekul was, anders zat Kaag nu niet thuis, samen met vele tienduizenden anderen die ‘positief getest’ zijn, maar die overigens amper een gevaar vormen voor hun omgeving, terwijl ze zich, net als Kaag, ‘prima’ voelen. Maar regels zijn regels. Ik denk in deze tijden steeds vaker terug naar de praktijk van ‘vroeger’, toen ik nog werkte voor mijn dagelijks brood. Een lid van het gezin was ziek, maar dat weerhield mij er niet van om gewoon te gaan werken. Was dat onverantwoord, achteraf? Zoals we er nu tegenaan kijken had ik mij moeten laten ‘testen’, maar dat was toen nog niet gebruikelijk. En eerlijk gezegd geloof ik nog steeds niet dat het zinvol is. Kaag is de ‘Booster-Prinses’ bij uitstek, en ongetwijfeld omgeven door ‘gevaccineerden’ waar ze ook gaat of staat, maar nu is ze een virulente besmettingshaard, en is het haar verboden om onder de mensen te komen, omdat ze niet in een ziekenhuis werkt, maar op een 'ministerie'. Leg dat maar uit aan het volk.

 

Daar missen we verder niks aan. Maar als je een eigen bedrijf hebt, of je hebt geen vaste betrekking, of je moet je kinderen van school halen als die straks weer ‘open’ mogen, dan ben je mooi de pineut! Steeds meer ‘gevaccineerde’ burgers zeggen in stilte het vertrouwen op in de politici, en de ‘experts’. Iedereen met een horeca-zaak, of in de ‘reisbranche’, of een ‘kapperszaak’ en ‘fitness-centrum’ begint te begrijpen dat er iets niet klopt in het ‘verhaal’. Ze waarderen de zorg voor hun eigen gezondheid niet af, en begrijpen het als ‘opa en oma’ en ‘kwetsbare groepen’ onze aandacht verdienen, en in bescherming worden genomen. Maar zij zijn nu zelf een ‘kwetsbare groep’, en opzichtig door het overheidsbeleid, en falende ‘modellen’ en ‘experts’ met hun ‘indianenverhalen’, en ‘oplossingen’ die ons nu al miljarden hebben gekost, en niet merkbaar iets opleveren, afgezet tegen landen waar ze een andere strategie volgden. En meer in het bijzonder landen waar ze vroegtijdig zagen dat ivermectine en daarop geënte protocollen meer levens redden dan wij met onze ‘vaccins’. 

 

Geen van die ondernemers, of getroffen werknemers, en monddood gemaakte artsen en wetenschappers ziet een opening. Degenen die het beleid uitstippelen, of verdedigen, zijn onbereikbaar. Onaantastbaar. Kaag is ‘zuur’ omdat ze graag ‘acte de présence’ had gegeven bij de ‘beëdiging’, zo meldden de media, maar verder is er niemand in Nederland die daar wakker van ligt dat ze dat moment voorbij moest laten gaan. Ze weten dat Kaag gewoon doorbetaald krijgt, zelfs al blijft ze de rest van het jaar thuis. Kaag en haar partij blijven ondertussen voornemens om gezonde mensen die willen werken het brood uit de mond te stoten als ze zich niet laten ‘vaccineren’, met zo’n preparaat waardoor je relaxed thuis kan ‘uitzieken’ terwijl je niet ziek bent, maar wel ‘positief getest’. Waarom de volledig ‘gevaccineerde’ bewindsvrouwe zich liet testen, terwijl ze geen ‘symptomen’ had, en zich kiplekker voelde, dat vermeldt het verhaal niet. Zin in Netflix? Of uitgekiende PR met de extra ‘persmomenten’ en een buitenkansje om haar ‘video-beëdiging’ op een extra groot scherm juist optimaal te kunnen benutten voor extra persoonlijke aandacht voor haar narcistische persoon? 

 

Waar we hier tegenaan lopen, is dat ik mij wel kan voorstellen dat bewindslieden ‘onrustig’ worden als mensen die uit hun verschoning worden geholpen, of die in de krant lezen dat ons ‘Groene Kabinetnog meer gas gaat winnen in Groningen, om de Duitsers te helpen, die het gas verkopen aan de Polen, die ruzie maken met Rusland, weten waar ze wonen. Als ze een roomblank geweten hadden en een toonbeeld van integriteit waren, zouden ze minder angstig zijn. Maar dat is nog geen argument om hen de stuipen op hun ‘Safe-Space’-lijf te jagen. Dat werkt alleen maar averechts. Praat met hun achterban, en niet met hen. Zij zijn ‘gekocht en betaald’, maar degenen die op hen hebben gestemd de schellen van de ogen laten vallen, en laten zien wie de bewindslieden heeft ‘gekocht en betaald’, en hoe, en waarom, dat is het serieuze werk! Verwacht geen wonderen van een discussie. Maar als een groep van ‘Antifa’ tegen je gaat staan schreeuwen dat je een ‘fascist’ bent, terwijl jij toch sterk het idee hebt dat hun eigen praktijk daar meer overeenkomsten mee vertoont, en dat zij het zijn die de vlag van de ‘Grote Corporaties’ en het protofascistische ‘Davos’ torsen, ga dan het gesprek aan. Het gesprek. Niet de schreeuwpartij over en weer. Geef hen ‘gelijk’ als dat nodig is, en vraag hen hoe je je kunt verbeteren. Wedden dat ze dan met idealen op de proppen komen waarvan jij zegt: ‘Lets shake hands!Natuurlijk willen wij ook geen nieuwe ‘Holocaust’. Maar hoezo liggen de mensen aan jullie kant dan in bed met neofascisten in Oekraïne? En terroristen in het Midden-Oosten? En hoe zit dat met Bill Gates en George Soros? Wat zeg je? Kruising van Sinterklaas en Jezus Christus? Heb je dat boek van Robert Kennedy gelezen? Ja, die Robert Kennedy, de ‘Groene Paus’ in de Verenigde Staten, de voorvechter voor rechten van minderheden en gelijke berechtiging voor vrouwen. Weet je wat? Hier heb je drie Euro, kun je een exemplaar kopen bij Amazon, en laten we dan volgende week weer afspreken. 

 

Aleksandr Solzhenitsyn, de kampioen van alle anticommunisten in het ‘vrije westen’, zei het treffend: ‘We know they are lying. They know they are lying. They know we know they are lying. We know they know we know they are lying. But they are still lying.’ Het heeft geen enkele zin om de beleidsmakers en de ‘experts’ aan te spreken op hun leugens. Degenen die je moet zien te bereiken, dat zijn de mensen in de ‘kudde’. En niet met het doel om verhaal te halen, of hen op te sluiten, maar om hun leiders de macht en het woord te ontnemen. En niet middels censuur, zoals die leiders dat gewoon zijn, maar door hen met de mond vol tanden te zetten temidden van een oceaan van valide argumenten en wetenschappelijk bewijs, rekeningnummers, en gelekte emails. Maar beter dat hun aanhang hen ter verantwoording roept. Dan pas zijn ze écht de pineut!

Go Back

Comment