Jammerjoh

Website voor mensen die niet klagen

Complotwereld

Er is géénGroot Complot’.

 

Deze bijdrage bevat een ‘Must See’ interview als een bijgevoegde link, maar geef mij even de gelegenheid om dat interview in een denkraam te plaatsen, in de hoop te voorkomen dat u ermee vandoor gaat op een manier die niet constructief is.

 

Er is geen groot ‘Joods Complot’, ‘Russisch Complot’, ‘Amerikaans Complot’, ‘Brits Complot’, ‘Chinees Complot’, of een complot van de ‘Vrijmetselaars’ om de wereldmacht te veroveren. Er zijn organisaties met plannen, zoals het ‘World Economic Forum’, en een weelde aan religieuze en ideologisch geïnspireerde, doorgaans onrealistische ‘GoedMutsen’, met een mondiale ambitie. Maar die plannen zijn niet geheim. Integendeel! Ze worden uitgevent in videoboodschappen, campagnes, en op allerlei manieren die ontworpen zijn om ‘zieltjes’ te winnen voor hun geloof. 

 

Toch is er geen gebrek aan geheim gehouden acties die ons rauw op het dak vallen als we er zelf schade van ondervinden, of als we het gevoel hebben dat het onze gekoesterde idealen en gedroomde visie voor een harmonieuze wereld, stampvol met ‘Mensen Zoals Wij’, of tenminste geregeerd door ‘Mensen Zoals Wij’, blokkeert. De narigheid is, dat het ons inspireert om het concept van ‘democratie’ vaarwel te kussen, en de diensten in te roepen van mensen en organisaties die de bedreiging weg kunnen nemen. Terwijl we op zoek gaan naar manieren om mensen met een andere mening buiten te sluiten, en hun politieke partijen te verbieden, zoals Paternotte nu bepleit. Het is menselijk, maar kenmerkend voor een mentaliteit die voert naar een gewelddadig eind. De ‘Revolutie’ die haar eigen kinderen opvreet. 

 

Naast mensen die ‘narcistisch’ zijn, ‘sociopathisch’, ‘psychopatisch’, ‘paranoïde’, of compleet ontoerekeningsvatbaar en gewelddadig, die zonder opdracht of legitimatie van enige overheid al geniepige plannetjes smeden waar ze, op hun eigen perverse wijze, beter van hopen te worden, de ‘Complot Bedenkers’ met een criminele achtergrond, of geïnspireerd door zuiver sadistische genoegens, vinden we derhalve de ‘Angsthazen’ als opdrachtgevers, die dergelijke mensen contracteren om hen te beschermen tegen de ‘Boze Buitenwereld’. Ze leveren zichzelf willens en wetens uit aan mensen zonder geweten, zonder empathische vermogens, die ze de vrije hand geven om ‘vijanden’ op te sporen en uit te schakelen. We hebben het dan over de ‘Mensen Met Goede Bedoelingen’. 

 

De voortreffelijke onderzoeksjournaliste Whitney Webb beet zich vast in de wereld rond Jeffrey Epstein, en HIER vindt u het interview met haar dat u absoluut moet zien. Waarom? Omdat het boek, gesplitst in twee delen, en de artikelen die zij schreef, waar ik in eerdere bijdragen al naar verwees, laten zien hoe een verloederde groep mensen, gelegitimeerd door hun ‘contacten’ met geheime diensten en politici met veel invloed, niet zozeer een ‘Groots Plan’, en een samenhangende visie trachten te bevorderen, maar hun eigen macht voorop zetten bij alles wat ze doen, waarbij ze zich ‘verhuren’ aan degene die hen protectie, en het hoogste rendement biedt. De wildgroei in ons deel van de wereld is nu zo alomvattend, dat er geen autoriteit meer over is die bij machte is het kwaad met wortel en tak uit te roeien. Vandaar dat de benaming ‘Empire of Chaos’ voor onze wereld zo toepasselijk is. 

 

Omdat ‘FTX’ geleid wordt door jonge mensen met een ‘Joodse’ achtergrond, en die corrupte toko zaken deed met Oekraïne, het meest corrupte land in Europa volgens diverse ‘indexen’, geleid door de ‘Joodse’ Zelensky, zag ik alweer de antisemitisch geladen suggesties langskomen, zoals ook het geval was toen Epstein en zijn ‘Madam’ Ghislaine Maxwell uiteindelijk tegen de lamp liepen, en toen Bernie Madoff werd ontmaskerd als een oplichter. Het is contraproductief, en extreem giftig om hen als ‘Joden’ in beeld te brengen, alsof hun ‘Jood Zijn’ een soort inspiratiebron en legitimatie voor hen zouden zijn. Dat is evident niet het geval, en ze maken gewetenloos slachtoffers onder Joden als dat zo uitkomt. Verreweg de meeste slachtoffers van Madoff waren vermogende Joodse families. Maar mensen met kwade bedoelingen die zich achter hun ‘Jood Zijn’ kunnen verschuilen, omdat mensen die als opdracht hebben om criminelen en terroristen op te sporen bang zijn hen aan te pakken, zullen geen seconde twijfelen om daar misbruik van te maken. Identiek aan enige andere ‘minderheid’ die als collectief ‘zielig’ gevonden wordt. 

 

Het voert mij terug naar de mantra van dit blog, dat we als een haas moeten maken dat we deze giftige omgeving van een ‘Rules Based’ gemeenschap verlaten, en terug moeten keren naar wetten die voor iedereen in gelijke mate gelden, waarin het gedrag benoemd wordt wat we afkeuren, zonder aanzien des persoons. Om van daaruit te gaan ‘wieden’, en nog eens goed te kijken naar bewijzen die er wel zijn, maar die ‘onzichtbaar’ gemaakt zijn, omdat het onze ‘vrienden’ waren die de moord pleegden, de pijplijn opbliezen, de aanslag pleegden, de journalist opsloten, de willens en wetens gelogen verhalen verspreidden, of geheim willen houden wat openbaar hoort te zijn. 

 

Mocht de video niet laden, zoek dan naar ‘One Nation Under Blackmail’, en ‘corbettreport’.

Go Back

Comment