Jammerjoh

Website voor mensen die niet klagen

Kunstwerk

Een Italiaanse artiest verkocht onlangs een onzichtbaar kunstwerk voor 15.000 Euro.

 

Het is niet ondenkbaar dat u dat het toppunt van decadentie en waanzin vindt. Maar zolang de koper een privépersoon is zal het mij een zorg zijn, zeg ik u eerlijk. Veel kwalijker vind ik het als overheden niet-bestaande misdrijven bestraffen met keiharde sancties, bombardementen en invasies, gesteund door een gretige 'pers'. Ik doel daarbij onder andere op het recente voorval met die vlucht van Ryanair. Maar het is helaas niet het enige voorbeeld, waar het afgelopen 'Corona'-jaar flink werd 'geïnvesteerd' in onzichtbare kunstwerken van de hand van uiteenlopende 'experts'. 

 

Mijn vrees is dat er uiteindelijk niemand in de politiek, of de media, schoon schip zal willen maken. Men zal snoeihard volhouden dat het toestel van Ryanair gekaapt is door de KGB van Belarus, ook al vermoedt de aangehouden Roman Protasevich dat een collega in het 'Regime Change' circus met wie hij een hooglopend conflict heeft achter deze 'grap' zit. Daarover valt op dit moment nog geen zekerheid te krijgen, en ook veel andere kwesties moeten nog ondubbelzinnig worden opgelost. Hopelijk zal het onderzoek van ICAO de ware toedracht aan het licht brengen, maar als die tegengesteld is aan wat de westerse media en hun politieke vrienden ons eerder hebben wijsgemaakt, dan is daar wel moed voor nodig. 

 

De kans is op dit moment nog steeds groter dat men eerder zal verkondigen dat Protasevich gedwongen is, en gemarteld wordt. Er zijn het afgelopen jaar tal van spectaculaire gedaanteveranderingen geweest, met verwijzing naar 'experts'. Mondkapjes, 'Lockdowns', avondklok, ongevaarlijke vaccins, immuniteit. En de lijst groeit nog met de dag. Sommige mensen willen de wereld redden. Anderen doen het in hun broek, en roepen zomaar wat in blinde paniek. En dan zijn er natuurlijk nog de lieden die mooie kansen zien om onzichtbare kunstwerken te verkopen aan ministers. 

 

De 'Regime Change Business' kent een vergelijkbaar 'rijk geschakeerd' aanbod van mensen 'met belangen' als de wereld van 'Covid'. Zoals ik in mijn vorige bijdrage over dit onderwerp al schreef zou het mij helemaal niet verrassen als de westerse politieke leiders en 'veiligheidsdiensten' bij de neus genomen zijn door hun 'vrienden', en nu met een onzichtbaar kunstwerk zitten, dat ze moeten zien te verkopen aan ons, de belastingbetaler. HIER een artikel waarin Bernhard van 'MoonOfAlabama' nog wat achtergrondinformatie verstrekt over de artiesten die ons dat onzichtbare kunstwerk in de maag hebben gesplitst. Voor de Tovenaars, de westerse politieke leiders en hun 'veiligheidsdiensten', is het nu een Duivels dilemma. Gooien ze hun eigen Tovenaarsleerlingen onder de bus, en proberen ze Roman Protasevich vrij te krijgen? Of houden ze vol, en zien ze hem liever niet op de televisie verklaringen afleggen die ze niet kunnen 'spinnen'? In dat laatste geval zal het echt nog een enorme toer worden om de ware toedracht uit de (alternatieve) media te houden, mede gelet op het gegeven dat steeds meer journalisten de schellen van de ogen vallen. Dat zie je niet terug in de kranten, in bladen en op de televisie, maar ze maken de overstap naar het 'alternatieve' circuit, of duiken ineens op bij RT en andere 'verdachte' media. Maar in Rusland gaan ze er kennelijk vanuit dat we blijven leuren met onzichtbare kunstwerken, en wisselende artiesten, want ze kussen de Dollar vaarwel om niet in de kuif te worden gepikt door een volgende serie 'sancties'.

 

De ware toedracht blijft de ware toedracht, of u die nou herkent, of niet. En dat geldt uiteraard ook voor mij. Als iemand die graag snel weer onbekommerd in een vliegtuig hoopt te kunnen stappen, al zullen daarvoor nog veel meer onzichtbare kunstwerken gesloopt moeten worden, en naakte Keizers de laan uit moeten worden gestuurd, pik ik gemakzuchtig 'denken' niet langer, en wil ik feiten. Hup ICAO!

 

Go Back

Comment