Jammerjoh

Website voor mensen die niet klagen

Inmenging

Wat is dat toch met 'Buitenlandse Inmenging'?

 

En waarom zijn beleidsmakers en organisaties die de grenzen tussen landen willen slopen, of de controle aan de grens opzichtig verwaarlozen, daar zo paranoïde over? In mijn bijdrage van gisteren verwees ik u al naar een uitstekende video van Brian Berletic over westerse 'Regime Change'-operaties, en als u die gemist heeft dan is HIER nogmaals de link, maar DEZE is ook meer dan de moeite waard. Die operaties zijn 'Buitenlandse Inmenging' naar de letter. Je hoeft er niet eens een serieuze studie van te maken, want het gros van de hoofdrolspelers doet er niet geheimzinnig over nadat ze met succes ergens een regering gewipt hebben, en hun eigen mannetjes en vrouwtjes, die uit hun hand eten, aan de macht hebben gebracht. 

 

Omdat ze zelf zo gewetenloos zijn, aan de lopende band liegen en bedriegen, en geen spoor van integriteit bezitten, terwijl ze menen dat het hen markeert als exceptionele mensen met unieke kwaliteiten die op grond daarvan het volste recht hebben de kudde te leiden, zijn ze extreem paranoïde, met een neiging tot hysterie, waar hun 'natuurlijke vijand' hun eigen schaduw is. Iemand die net zo is als zijzelf zijn. Alsof een gezond mens zo zou willen leven! Ze zijn het ergste ongedierte dat de evolutie heeft voortgebracht. De meest bloeddorstige roofdieren, die hun gebrekkige, corrupte intellect gebruiken om mensen tegen elkaar op te zetten, en uit te moorden. Waarom zou je dat willen?

 

In 1938 voerden de Verenigde Staten een wet in die Amerikanen, die in dienst waren van buitenlanders met ambities op beleidsterrein in de Verenigde Staten zelf, verplichtte om zich te laten registreren als 'Foreign Agent'. Ten tijde van de hysterische ontsporing rond 'Russische Inmenging' nadat de Amerikanen de beoogde presidente, Hillary Rodham Clinton, een koude douche hadden bezorgd, ging die paranoïde sectie in de westerse wereld in de hoogste versnelling. Als bezetenen gingen ze tekeer. Maar na een onderzoek van jaren, dat vele miljoenen kostte, werd uiteindelijk één Amerikaan in het gezelschap van Trump gevonden die voornoemde wet zou hebben overtreden. Paul Manafort werd veroordeeld op basis van die wet, maar niet omdat hij gemene zaak had gemaakt met de angstaanjagende Russen, maar omdat hij de lobby had verzorgd voor een oligarch uit Oekraïne. 

 

Zoals we nu vast kunnen stellen is het vagevuur van die paranoia daarna naar binnen geslagen, en verteert het de westerse wereld van binnenuit. De 'Twitterfiles' in de Verenigde Staten, en de 'Whatsapp' boodschappen van Britse beleidsmakers die nu op straat liggen maken volkomen helder hoe ontstellend giftig de invloed is van die sectie binnen de westerse wereld, waardoor we in een bizarre, kunstmatige, onbestaanbare nepwereld zijn beland die niet levensvatbaar is, en die de 'host' volledig opbrandt. Dat de 'host' (het gewone volk, als collectief) zich er niet tegen verzet is verbijsterend en verschrikkelijk teleurstellend voor al die mensen die hun kinderen en kleinkinderen een betere wereld na wilden laten dan de wereld die ze kregen van hun ouders en voorgaande generaties. 

 

Dat 'Buitenlandse Mogendheden' een bedreiging kunnen vormen voor een land, dat staat buiten kijf, en dat is een eeuwenoud probleem. Elk land heeft zijn 'contraspionage' organisatie die belast is met het opsporen van saboteurs in de breedste zin van het woord. Daarnaast viel al wat langer geleden het muntje dat diplomatie, goede afspraken en stevige akkoorden, met wederzijds respect voor de cultuur van andere landen en volkeren, de basis diende te zijn onder 'Goed Nabuurschap', met als resultaat een groeiende welvaart voor iedereen. 

 

Als je er even over nadenkt dan besef je dat landen met een groeiende welvaart beschikken over een 'Natuurlijke Weerstand' die geen obscure 'vaccins' van 'Regime Change' NGO's nodig hebben. Zwermen onproductieve mensen uit een ander land, die teren op de belastingafdracht in hun land van herkomst, en subsidies van machtswellustelingen als George Soros of Bill Gates en andere 'World Economic Forum' uitvreters, met ongelimiteerde budgetten die afkomstig zijn uit 'Windhandel' en afpersing, naast sloten crimineel geld, zijn in een land waar de échte economie uitdijt, wat de inwoners van dat land ervaren door meer besteedbaar inkomen, en betere collectieve voorzieningen, hyena's die je kunt missen als kiespijn. 

 

Enige samenleving die zich kleurenblind koopt aan dingen die 'BOEM!' zeggen, die ver van huis oorlogen sponsort, alsmede hele zwermen hyena's op pad stuurt in de vorm van NGO's, die niets van waarde produceren, maar zakken vol 'missionarissen' over landen uitstrooien om de lokale bevolking het hoofd op hol te brengen, graaft zijn eigen graf. Zo nu en dan verwijs ik u naar clips op 'YouTube' die stukken laten zien van debatten in een doorgaans nagenoeg lege 'Tweede Kamer', waar Pieter Omtzigt moederziel alleen onverdroten de ene na de andere 'bewindspersoon' afdroogt. Het afgrijselijke gebrek aan niveau van een Sigrid Kaag als minister van oorlog, hoewel ze formeel financiën beheert, is om te janken. Op 'YouTube' zoeken met de namen 'Omtzigt' en 'Kaag' geeft een weelde aan voorbeelden, en HIER noemt de grabbelende Sigrid Kaag de kalm en zakelijk argumenterende Omtzigt 'gevaarlijk', omdat zijn zorgen over het bouwval dat de EU inmiddels is haar oorlog met Rusland frustreert. 

 

Sigrid Kaag is van de hyena-partij, en ze vist al haar hele carrière in die vijver. Ze is daardoor zo geconditioneerd dat ze niet eens meer beseft waar échte mensen behoefte aan hebben. Helaas is ze niet de enige in de Nederlandse politiek, en haar partij is ook niet de enige hyena-partij in ons land. Maar deze kruik gaat te water tot hij barst. Als de 'host', de échte economie, en het échte geld, overlijden, is er voor de aaseters ook geen voedsel meer. Daar waar 'Buitenlandse Inmenging' eruit bestaat dat landen als Rusland en China, en landen in de 'Global South', ons een spiegel voorhouden, en ons waarschuwen voor de gevolgen als we van de Europese Unie een 'Eurovisie Songfestival' maken, grossierend in extreme 'Acts' en liedjes als wapen, grenzeloos groeiend op zoek naar aas tot ver buiten Europa, dan kunnen we als Nederlandse inzending beter een treurmars componeren voor het 'Tik-Tok'-Carnaval waar we al die 'verkiesbare' mensen treffen die de meest uitzinnige capriolen bedenken om op te vallen, ende grossieren in onuitvoerbare plannen.

 

Op een website van een nieuwsorganisatie die in ons land 'Off Limits' is, las ik dat Aleksey Danilov, de veiligheidsadviseur van Zelensky, en een geestverwant van Sigrid Kaag en haar partijgenoten, waarschuwde voor een levensgevaarlijke tendens, waar meer en meer inwoners van Oekraïne wilden dat er een eind kwam aan de oorlog, en eisten van de regering dat ze met de Russen gingen praten, voordat er niks meer over was van hun land, waar het door de NAVO wordt gebruikt als aas in hun geostrategische 'Regime Change' spel. Danilov deed zijn uitspraken in een regionaal televisieprogramma genaamd 'Greater Lviv Speaks', waar zelfs de overwegend Bandera-getrouwe inwoners van het westelijke gedeelte van het land door beginnen te krijgen dat ze voor de leeuwen werden geworpen, waarna de hyena's hun karkas kaal mogen vreten.

 

Vergelijkbaar verdwaald is de vrouwelijk premier van Estland, Kaja Kallas, die haar afschuw uitsprak over de Russische strijdwijze in Bakmut, die haar herinnerde aan de manier waarop de Russen Estland hadden bevrijd van de Duitsers in 1944. Een gebeurtenis die ze kennelijk betreurt, alsof de Duitsers uit die tijd haar sympathie hadden, terwijl daar wereldwijd toch anders over wordt gedacht. 'Rotterdam'? 'Londen'? 'Coventry'? 'Stalingrad'? En ja, van Duitsland bleef vervolgens ook niet veel meer over, met bombardementen op 'Dresden', 'Hamburg' en Berlijn', maar wie begon er met schieten? En in de 'Donbas'?

 

Als Omtzigt nou financiën overneemt, dan kunnen de vertegenwoordigers van de hyena-partij naar het front. Dat is geen verkapte oproep om die dolende geesten iets aan te doen, laat ik dat met klem benadrukken. Het probleem is meer dat ze niet bereikbaar zijn voor rede, lak hebben aan feiten, en al decannia de ene na de andere oorlog beginnen, gaande houden en aanwakkeren, zonder 'Skin in the Game'.

Go Back

Comment