Jammerjoh

Website voor mensen die niet klagen

Incompetentie

Onveranderlijk is het zo, dat als de race gelopen is, blijkt dat de 'complot-denkers' het bij het rechte eind hadden. 

 

Vele jaren lang hield Nederland vol dat het in Syrië louter en alleen 'in bed lag' met de meest nobele verzetsstrijders, die niets dan goede bedoelingen hadden. Bijna daags na het besluit om te stoppen met belastinggeld pompen in de 'Regime Change' operatie in dat land, blijkt dat we in Syrië een organisatie steunden die aangemerkt staat als terroristische organisatie. Nederlanders die naar Syrië afreisden om die organisatie te helpen bij hun pogingen Assad een mes in de anus te prikken, worden bij terugkeer in de kraag gevat en voorgeleid. En ik verwacht eerlijk gezegd dat we snel zullen horen dat ook andere terroristische organisaties leefden van uw en mijn belastinggeld, en dat we wel degelijk bommen hebben gegooid op Syrische legereenheden die Al Qaida en ISIS in hun eigen land bestreden. En dat men in 'Den Haag' ook wel wist dat het hun eigen 'rebellen' waren die met gifgas liepen te strooien om 'westerse' hulp uit te lokken.

 

Zinloze onthulling in feite. Helaas. Wellicht bruikbaar voor de terugkerende Jihadisten tijdens hun proces, die nu kunnen claimen dat ze de Nederlandse overheid de helpende hand toestaken. Maar dat geld is weg, en de dode Syriërs worden er niet meer mee tot leven gewekt. De vluchtelingenstromen niet gekeerd. In het ergste geval leidt het tot 'Kamervragen', en we weten wat voor een compleet zinloze exercitie dat is. Na de weinig frisse leugens rond Irak tuigde de 'Volksvertegenwoordiging' een complete 'Parlementaire Enquête' op, want de onderste steen moest boven komen. Er moesten lessen getrokken worden. 

 

Amehoela.

 

Geen volk is eenvoudiger om de tuin te leiden, dan Nederlanders. Ze gaan hun grootouders nog met een hooivork te lijf als je hen wijsmaakt dat die bejaarden een bedreiging zijn voor de wereldvrede. Toon ze een plaatje van een treurige cavia, vertel hen dat het de schuld is van die opa en oma, en het 'actieplatform' hangt al aan de telefoon om een bus te reserveren voor een protestdemonstratie, waar op hoge toon geëist zal worden dat opa en om in een schijnproces te drogen worden gehangen. 

 

Nu een staatssecretaris zonder slag of stoot op de stoel van de rechter plaats kan nemen, om gehoor te geven aan het 'Gesundes Volksempfinden', maar zonder dat het volk iets is gevraagd, omdat het referendum definitief is afgeschaft, op initiatief van de D66-minister die er volgens de jarenlange verkiezingsbeloften juist vóór had moeten zijn, is het hek van de dam. De 'asiel-industrie' is uitgegroeid tot een cruciaal onderdeel van onze 'Service-Economie'. Syrië is een banen-motor.

 

Zo weten ze in 'Den Haag' ook dondersgoed dat de coup in Oekraïne een coup was. Dat 'Libië' gedoemd was om te eindigen als 'Failed State', met een tsunami aan vluchtelingen tot gevolg. En natuurlijk beseffen ze daar ook dat het bizar is om een moeder, die geen aanspraak kan maken op verblijf in ons land, terug te sturen zonder haar kinderen. En 'procedures' te bedenken die maken dat die moeder en haar kinderen hier rondhangen, terwijl allerlei instellingen die er dik geld aan verdienen tien jaar uitstel weten te regelen. Natuurlijk beseffen ze dat het opruimen van alle plastic in de wereldzeeën net zoveel kost als de helft van wat ze per jaar cadeau doen aan twee multinationals, om hen 'te bewegen' hun hoofdkantoor aan de 'Zuidas' te bouwen, en dat het allemaal niet klopt wat ze lispelen over 'duurzaamheid'.

 

Toch is het allemaal geen 'complot'. Het is gewoon incompetentie. Als u ze vraagt wat er nou mis is gegaan, dan vertellen ze u glashard dat het komt omdat u het allemaal zo wilde. Hoe ze dat weten? Gehoord van de 'Mainstream Media' en 'Deskundigen'……

Go Back

Comment