Jammerjoh

Website voor mensen die niet klagen

Gong

Ineens lag daar een krant in de bus tjokvol 'nieuws' over het 'Chinese Virus'.

 

Het is de Nederlandstalige uitgave van de 'Epoch Times', een publicatie van de extreem rechtse 'Falun Gong' beweging, met als hoofdkantoor New York. 'Falun Gong' wordt in China zelf met argusogen bekeken, omdat het daar gezien wordt als een organisatie die het omverwerpen van de Chinese staat als doel heeft. Wie daar nog aan twijfelt, is na het lezen van die krant beslist uit de droom geholpen. 

 

De in de Verenigde Staten gevestigde organisatie, die 'pro-Trump' is, ontving van diverse landen subsidie voor hun ondermijnende activiteiten die de wereldvrede en de wereldhandel geen goed doen, om het maar vriendelijk uit te drukken. (Zie HIER en HIER). Ook in ons eigen land vinden we een vestiging, met een eigen 'website', die nu dus ook een krant verspreiden om het anti-Chinese sentiment aan te wakkeren. Hoewel 'Corona' het onderwerp is, is dat eigenlijk gewoon 'Gefundenes Fressen'. Het hangt aan bij een populaire 'Complot Theorie' over de herkomst van het 'Covid-virus' en beschuldigingen die er op neerkomen dat China niet doortastend heeft ingegrepen toen het dat virus ontdekte, waardoor wereldwijd nu al honderdduizenden doden zijn gevallen, met meer op komst. 

 

Vooral dat laatste argument, dat China doortastender had moeten optreden om verspreiding te voorkomen, is ronduit bizar. In China hadden ze dat virus in minder dan drie maanden na de onderkenning dat het daadwerkelijk een nieuw en gevaarlijk virus was uitgestampt, terwijl de landen die kritiek hebben op China het ongehinderd laten woekeren. Waar 'westerse' landen al ingrijpen, stuurt men op 'IC-capaciteit', en verder niks. De volksgezondheid en de economie zijn in 'westerse' landen sluitpost. 

 

Dit media-offensief van de 'Falun Gong' komt op mij over als een wanhoopsoffensief. In het verleden werkten ze op de achtergrond, en binnen China als een onderdeel van de 'Kleurenrevoluties' waar de 'Warparty' in grossiert. Een gevaar voor deze uitbraak van propaganda over een 'Chinees Virus', is dat het anti-Chinese sentimenten aanmoedigt in 'westerse' landen. Ook al omdat één 'Complot Theorie' over dat 'Biolab' in Wuhan wil dat een 'Biolab' in Canada een sleutelrol vervulde, samen met zekere 'belanghebbenden' die zowel Trump als 'Beijing' en 'Moskou' uit de vergelijking willen halen, ten bate van een 'Globalistische Wereldmacht'. 

 

Met een hernieuwde uitbraak in China, dit keer in Beijing, toonde de Chinese regering zich wederom aanzienlijk slagvaardiger, en minder benauwd voor protesten van burgers die 'Vrijheid' eisen boven 'Gezondheid' en 'Economie'. Het komt mij voor dat de Chinese bevolking die keuze wel kan billijken, en dat de ontwrichtende activiteiten van een in New York gevestigde, en door 'westerse' mogendheden betaalde sekte niet veel kans maakt daar verandering in te brengen. Die hernieuwde besmetting zou veroorzaakt zijn door geïmporteerde zalm. En mij komt het voor dat u er meer aan hebt om de actualiteit in de gaten te houden, dan u op sleeptouw te laten nemen door 'Kleurenrevolutionairen' die u voorhouden dat geostrategische belangen voorrang dienen te krijgen op 'Gezondheid' en 'Economie'. 

 

China importeert zalm uit Noorwegen, Chili en de Faeröer-eilanden. Virologen zeggen dat besmetting via geïnfecteerde zalm niet mogelijk is, maar de vleesverwerkende industrie en fokkerijen blijken toch een dubieuze schakel waar dat virus daar frequent wordt aangetroffen, en mensen ook ziek maakt. Als deze pandemie ons iets heeft geleerd, dan is het wel dat we er verstandig aan doen 'deskundigen' niet op hun reputatie te geloven. Ook over de herkomst van dat virus wordt nu zoveel geschreven, en zoveel gespeculeerd, dat ik er helemaal klaar mee ben. Ja, de Chinezen waren de eersten die het virus grondig onderzochten, en zagen dat het iets nieuws was. En dat het gevaar dusdanig was dat isoleren en uitstampen hen het beste leek. Betekent dat 'dus' dat het virus een 'Chinees-Virus' is? Nee, uiteraard niet. Zoals de 'Mexicaanse Griep' vermoedelijk ook buiten Mexico is ontstaan. Houd uw hoofd erbij, en laat u niet meeslepen door de waan van deze of gene sekte.

Go Back

Comment